jirsev Feb 24, 2024 Scrapdolly said: Líbí se mi, jak jsi tu fotku zarámoval Click to expand... thank you so much sweetie xx
Scrapdolly said: Líbí se mi, jak jsi tu fotku zarámoval Click to expand... thank you so much sweetie xx
Angelique Feb 26, 2024 Love your layout a lot, the use of brushes, clustering and wordart is awesome! PBP Pick for you!
jirsev Feb 26, 2024 01lousmith said: To je tak krásné, skvělé shlukování a štětce pro zvýraznění fotografie Click to expand... moc děkuji, drahá Lou, za tvá nádherná slova! xx
01lousmith said: To je tak krásné, skvělé shlukování a štětce pro zvýraznění fotografie Click to expand... moc děkuji, drahá Lou, za tvá nádherná slova! xx
jirsev Feb 26, 2024 Angelique said: Love your layout a lot, the use of brushes, clustering and wordart is awesome! PBP Pick for you! Click to expand... Thanks so much sweetie for your choosing my page! I appreciate it. xx
Angelique said: Love your layout a lot, the use of brushes, clustering and wordart is awesome! PBP Pick for you! Click to expand... Thanks so much sweetie for your choosing my page! I appreciate it. xx
jirsev Mar 3, 2024 lencik_vredniy said: This is so pretty and beautiful - love the framing! Click to expand... Thanks, thanks sweetie xx
lencik_vredniy said: This is so pretty and beautiful - love the framing! Click to expand... Thanks, thanks sweetie xx
jirsev Mar 18, 2024 Jill W said: Líbí se mi design vaší stránky! Krásně vytvořené! Click to expand... Děkuji moc zlatíčko
Jill W said: Líbí se mi design vaší stránky! Krásně vytvořené! Click to expand... Děkuji moc zlatíčko